A Food Passion 2015-ben alakult meg Budapesten. A cég alapításától kezdve egyetlen közösségbe fog össze több mint 25 évnyi tapasztalatot az európai marhahús-szektor területén. Munkatársaink a családi hagyományok követői, a szakma szeretetével végzik munkájukat. Az alapítók immár harmadik generációja foglalkozik tenyésztéssel, tökéletesen ismerik a hús világát, a hús feldolgozásának minden lépését. Egy csapat, amely stratégiai módon tekint a jövőre, rugalmasan alkalmazkodik a változásokhoz, és széles körű ismeretekkel rendelkezik az európai piacokról.
ÉLŐÁLLAT VÁSÁRLÁS
Elsősorban 24 hónapnál fiatalabb nőstény szarvasmarhákat választunk, olyan állattenyésztő telepekről, ahol az állatok jólétét az Európai Unió szabályainak megfelelően garantálják.
Az állatokat szabadtartásban nevelik, garantálva számukra a megfelelő teret, az egészséges és kényelmes környezetet és a stressz kockázatát minimálisra csökkentő gondozást.
A SZARVASMARHÁK TAKARMÁNYOZÁSA
Az akkreditált szállítóink köréhez való csatlakozás egyik alapvető feltétele az állat jólétének biztosítása és a megfelelő, elsősorban gabonafélékre alapozott táplálékok alkalmazása. Ide tartozik a szója, kukorica, napraforgómag, szalma, árpa, és korpa.
A kiválasztott vágóhidak magas színvonalat biztosítanak, megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek, jól meghatározott egészségügyi szabályok vonatkoznak rájuk. Így garantálják a kiváló minőségű húst, ugyanakkor az állatok jólétét a feldolgozás minden szakaszában tiszteletben tartják.
Ügyfeleink igényességet várnak el tőlünk, és mi ugyanezt a követelményt támasztjuk magunkkal szemben. Semmilyen részletet nem hagyunk a véletlenre, ezért szolgáltatásunk követi a hús feldolgozásának teljes útját, beleértve a vágást meghaladó szakaszokat is.
0
akkreditált gazdaság
0
élőállat vágás
0
akkreditált vágóhíd
0
Maximum 48 óra a vágás és leszállítás között
A hús minden aspektusának ismerete büszkeség forrása számunkra.
A gyakorlatban megszerzett tapasztalatunk teszi lehetővé az állatok kiválasztását, levágását, feldolgozását és végül a hús eljuttatását az ügyfélhez.
Értékesítünk feleket, negyedeket, elülső/hátsó negyedeket, csontozott anatómiai szeleteket vákumcsomagolásban, valamint belsőségeket.
Folyamatosan jelen vagyunk a piacon a nagykereskedők, a HO.RE.CA nagykereskedők, és a szupermarketek számára.
Szeretjük a húst, ezért felvázoltuk a nyersanyag kiválasztásának legfontosabb tényezőit:
Fajta
Hónap
Kínálat
Forma
Zsír
Szín
A nyersanyag ismerete nagy előny, de a hús iránti szeretet nagyobb tudatosságot jelent.
Tudjuk, hogy mit kíván az ügyfelünk; puha, lédús, és ízletes húst.
Az általunk választott húsnak kiemelkedő előnyei vannak.
A mi munkánk ennek az értéknek a továbbadása ügyfeleinknek.
A kifinomult kritériumrendszerünkkel kérések széles skáláját tudjuk kielégíteni.
Az évek során az európai piacokon szerzett jelentős tapasztalatoknak köszönhetően a Food Passion tanácsadási, pozícionálási és értékesítési szolgáltatást is kínál az ágazat azon vállalkozásai számára, amelyek bővíteni kívánják piacukat.
Európai Piacok
Tanácsadás
Pozícionálás
Értékesítés
Csapatunk jelen van Európa számos országában: Magyarország, Lengyelország, Horvátország, Szlovénia, Franciaország, Olaszország, Spanyolország és Szerbia.
Ezekkel az országokkal meglévő kereskedelmi kapcsolataink vannak, munkatársaink a helyszínen, minőségi elvárásaink szerint válogatják az élőállatokat, ellenőrzik a vágást és választják ki a terméket, hogy megfeleljünk ügyfeleink igényeinek.
Csapatunk jelen van Európa számos országában: Magyarország, Lengyelország, Horvátország, Szlovénia, Franciaország, Olaszország, Spanyolország és Szerbia.
Ezekkel az országokkal meglévő kereskedelmi kapcsolataink vannak, munkatársaink a helyszínen, minőségi elvárásaink szerint válogatják az élőállatokat, ellenőrzik a vágást és választják ki a terméket, hogy megfeleljünk ügyfeleink igényeinek.
A mi dolgunk felismerni a minőségi húsokat és kiválasztani közülük a legízletesebbet. Termékeink olyan országokból származnak, amelyek nagy hagyományokkal rendelkeznek a marhahús feldolgozásában. Ez könnyebbé teszi számunkra, hogy végigkövessük az hús feldolgozását. A marhát a származási országban vágják le, az egészségügyi előírásokat szigorúan tiszteletben tartva.
limousine
charolais
simmental
grigia ungherese
charolaise croise
blonde d'aquitaine
blu belga
A saját eszközökből álló logisztikai rendszer garantálja a folyamatos ellenőrzést, valamint a gyors és megbízhatóan ütemezett szolgáltatást. Évtizedes tapasztaltunknak köszönhetően tisztában vagyunk vele, hogy ügyfeleinknek mennyire fontos a friss hús garantálása. Ezt a hideglánc hőmérsékletének folyamatos ellenőrzésével biztosítjuk.